Søg
Close this search box.

jobsøger

i oplevelses-

industrien

HEAD aHEAD er din vej til jobbet inden for turismeindustrien, hotel-, restaurant-, rejsebranchen m.fl.

På headahead.dk finder du masser af relevante jobannoncer til dig, der har kompetencer inden for dette område. HEAD aHEAD indeholder stillingsopslag for både faglærte, ledere, mellemleder og topledere. Du finder også praktikpladser og studiejob, der kan være med til at starte din karriere inden for en spændene branche som er i vækst.

Registrér dig

og få flere muligheder

Vi løser en række af vores rekrutteringsopgaver uden brug af annoncering. Som et væsentligt supplement til vores stærke netværk og metoder bruger vi aktivt Linkedin samt vores egen emnebank. Hvis du har spidskompetencer inden for turistindustrien hotel-, restaurant-, rejsebranchen eller lign. er du velkommen til at lade dig registrere i vores emnebank i formularen her på siden. Når du er registreret kan du oprette en ”jobagent” som genererer job opslag til dig, som matcher dine jobønsker.

råd om jobsøgning

Kom sikkert på vej mod dit nye job

Det kræver mange ressourcer og energi at søge et nyt job. Og det tager tid at skrive en god og fængende ansøgning, men tiden er godt givet ud, for det er din ansøgning, der skal åbne døren til en samtale.

Hvis det, du fremhæver i ansøgningen, passer til stillingens krav, og din profil passer til jobbet, er der store chancer for, at du bliver indkaldt til en samtale. Her er det din opgave at præsentere og sælge dig selv bedst muligt. Og det gør du bedst ved at være godt forberedt.

FAQ

Hvordan opretter jeg en brugerprofil?

Du opretter en brugerprofil ved først at klikke på “Log ind” i menuen øverst til højre og herefter klikke på linket “Ny bruger”. Du kan også klikke her for at oprette en brugerprofil

Hvad er mit brugernavn?

Dit brugernavn på dette er site er altid din e-mail adresse.

Hvad er mit password?

Du fik dit password, da du oprettede dig. Hvis du har glemt det, så kan du trykke “glemt password” på log-in siden.

 

Hvordan opretter jeg jobagenter?

Du kan oprette jobagenter på to måder: Enten kan du gå ind på siden “Opret jobagent”, som der er linket til øverst på siden, eller også kan du eller udføre en jobsøgning og gemme den som jobagent ved at klikke på “Opret jobagent”.

For at gøre din søgning endnu mere præcis kan du tilføje et stikord i fritekst feltet til højre. Søger du job inden for ”Køkken”, kunne et stikord måske være ”kok”, ”opvasker” eller ”souschef”.

Kan jeg gemme jobagenter uden at være oprettet som bruger/logget på?

Du behøver ikke at være logget på eller oprettet sombruger for at oprette jobagenter. Det eneste du skal skrive når du opretter en jobagent er din e-mail adresse. Hvis du senere logger på eller opretter en bruger, så vil du have adgang til dine jobagenter fra “Min side”. 

Hvordan redigerer jeg i mine jobagenter?

Start med at logge ind på ”Min side”, og klik herefter på linket ”Mine jobagenter”. Fra oversigten over dine jobagenter kan du omdøbe eller slette din jobagent. Du kan desværre ikke redigere i de ting, som jobagenten søger frem. Hvis du vil det, så må du slette jobagenten ogderefter oprette en ny.

Hvis du ønsker at se søgekriterierne i en jobagent, klikker du på knappen ”Kør”, ud fra jobagenten på listen.

Hvor afmelder jeg mine jobagenter?

Log ind på ”Min side” og vælg fra oversigten over jobagenter, under punktet ”Mine jobagenter” hvilken jobagent, som skal slettes. Du kan også tilgå listen over jobagenter fra linket i din jobagent e-mail.