kontakt

head ahead

Head ahead aps

DK-5500 Middelfart
Denmark
CVR – 27959172
Danske Bank 9206 4429144175

Thorkild Fuglsang
Ejer / Konsulent / Jobannoncer

Thorkild Fuglsang Nielsen er ejer og stifter af virksomheden HEAD aHEAD, som han lancererede i 2002. I dag har HEAD aHEAD turismeerhvervets største jobportal med mere end 4000 CV’er i databasen, og de hjælper hvert år flere end 500 jobsøgende med at finde et nyt job i branchen. Virksomheden er repræsenteret i hele Danmark, og rekrutterer ligeledes top- og mellemledere til hoteller, restauranter, rejsebranchen og det øvrige turismeerhverv.

Thorkild har en lang og gedigen baggrund i hotelbranchen, heraf 10 år som hoteldirektør, både på det privatejede Munkebjerg Hotel i Vejle samt på flere kædehoteller i Danmark. Her har han høstet væsentlig drifts- og ledelseserfaring. Fra 1996–2000 var han adm. direktør i DTF Travel, og i en årrække sad han med i den danske styregruppe i VisitDenmark.

Betina Mærsk
ansvarlig for udenlandske aktiviteter

Betina Mærsk arbejder primært med rekruttering, og varetager HEAD aHEAD’s udenlandske aktiviteter. Betina har en baggrund i Hotel- og restaurationsbranchen. Med udgangspunkt i sin tjeneruddannelse og mange års ledererfaring i branchen, har hun bl.a. arbejdet som konferencechef, salgs- og marketingschef og som adm. direktør. Betina har udfyldt flere tillidshverv i bestyrelser og advisory boards.

Annette Thiesen
Search & Select

Annette har en baggrund fra hotel og konferencecentre som direktør på Scandic Hotel Silkeborg og adm. direktør på Hindsgavl Slot og Sund & Skov.
”Jeg har altid nået mine resultater i et godt team. De afgørende parametre for god kvalitet og kundetilfredshed er skabt gennem fundamentale HR indsatser som teamudvikling, motivation af strategiske organisatoriske såvel som individuelle taktiske mål. Opgaven er grundlæggende at få hele holdet til at forstå den samlede kundeoplevelse og levere på den agenda”, siger Annette.
Drift, serviceoplevelsen, udviklingsopgaver samt 10 år som ledelses- og udviklingskonsulent kvalificerer Annette til at supportere HEADaHEAd med rekrutteringer og assesments af topledere til branchen.

Hanne Rye Petersen
Web & Jobannoncer