Søg
Close this search box.

kontakt

head ahead

Head ahead aps

DK-5500 Middelfart
Denmark
CVR – 27959172
Danske Bank 9206 4429144175

Thorkild Fuglsang
Ejer / Konsulent / Jobannoncer

Thorkild Fuglsang Nielsen er ejer og stifter af virksomheden HEAD aHEAD, som han lancererede i 2002. I dag har HEAD aHEAD turismeerhvervets største jobportal med mere end 4000 CV’er i databasen, og de hjælper hvert år flere end 500 jobsøgende med at finde et nyt job i branchen. Virksomheden er repræsenteret i hele Danmark, og rekrutterer ligeledes top- og mellemledere til hoteller, restauranter, rejsebranchen og det øvrige turismeerhverv.

Thorkild har en lang og gedigen baggrund i hotelbranchen, heraf 10 år som hoteldirektør, både på det privatejede Munkebjerg Hotel i Vejle samt på flere kædehoteller i Danmark. Her har han høstet væsentlig drifts- og ledelseserfaring. Fra 1996–2000 var han adm. direktør i DTF Travel, og i en årrække sad han med i den danske styregruppe i VisitDenmark.

Betina Mærsk
ansvarlig for udenlandske aktiviteter

Betina Mærsk arbejder primært med rekruttering, og varetager HEAD aHEAD’s udenlandske aktiviteter. Betina har en baggrund i Hotel- og restaurationsbranchen. Med udgangspunkt i sin tjeneruddannelse og mange års ledererfaring i branchen, har hun bl.a. arbejdet som konferencechef, salgs- og marketingschef og som adm. direktør. Betina har udfyldt flere tillidshverv i bestyrelser og advisory boards.

Hanne Rye Petersen
Web & Jobannoncer