Søg
Close this search box.

Information

Info

om

Head ahead

HEAD aHEAD strømliner jobsøgning. Vi forbinder dygtige jobsøgere og virksomheder i hotel-, restaurations- og oplevelsesindustrien med hinanden

HEAD aHEAD har siden 2002 drevet jobportalen www.headahead.dk. Vi har et stort netværk, kender branchen, jobtyperne, kravene der stilles til medarbejderne osv. Vi forbinder jobsøgere og virksomheder med hinanden og hjælper også med udvalgte rekrutteringsopgaver. 

Jobsøger

Opret en jobagent og lad den hjælpe dig med at finde frem til drømmejobbet

På HEAD aHEAD finder du masser af relevante jobannoncer til dig, der er interesseret i job i hotel-, restaurations- og oplevelsesindustrien. Portalen indeholder stillingsopslag for bl.a. faguddannede kokke, tjenere og receptionister, men også erfarne mellemledere og topledere. Du kan ligeledes finde vikarjob inden for turismeerhvervene, der kan være med til at starte din karriere.
På HEAD aHEAD har du mulighed for at søge efter relevante job, oprette en personlig jobagent samt holde dig orienteret om, hvad der foregår i branchen.

En jobagent på HEAD aHEAD holder dig informeret om nye jobmuligheder indenfor lige præcis det jobområde, som interesserer dig og som matcher dine kvalifikationer. Når der opslås stillinger, der passer til dine kompetencer og kriterier, sender jobagenten automatisk en e-mail til dig med opslaget. På den måde er du hele tiden ajour med jobmarkedet.

virksomhed

Find virksomhedens nye dygtige medarbejdere via HEAD aHEAD

HEAD aHEAD er din adgang til de bedste kandidater inden for hotel- restaurant og turistbranchen.

Mangler din virksomhed nye kompetente medarbejdere og ønsker I at få mulighed for at rekruttere de bedste kandidater i branchen, skal du sende annonceteksten til info@headahead.dk, eller ring til vores salgskonsulenter på telefon 26 89 88 89.

Stillingsopslag vil blive lagt på HEAD aHEAD.dk inden for 24 timer.